En kort introduktion

Det fotografiske billede har altid interesseret og fascineret mig, så allerede i mine teenageår fotograferede jeg ivrigt med et billigt lommekamera.

Omkring 1980 købte jeg noget brugt spejlrefleksudstyr, og i de følgende år betød et ønske om stadigt mere og bedre udstyr, at jeg så småt begyndte at sælge billeder som freelance-fotograf til forskellige danske dag- og ugeblade.

Ekstra Bladet har fra starten af betydet meget for mig. Det var gennem dette bladhus vejen til markedet blev banet, og jeg nåede i min tid som leverendør til Ekstra Bladet, at få offentliggjort næsten 1000 side-9-billeder.

Sideløbende med disse hjemlige aktiviteter, har jeg i en årrække leveret pigebilleder til en lang række af de store udenlandske eksklusive mandeblade. Højdepunktet af dette var da jeg fik publiceret en billedserie i den engelske udgave af Penthouse, - en meget sjælden ære, som det - mig bekendt - kun én gang tidligere er lykkedes en dansk fotograf at opnå.

I årenes løb har det fotografiske område blevet ændret ganske betydeligt for mig, således at jeg nu primært laver produktfoto, reklamefoto samt reportageopgaver, som er mit absolut foretrukne arbejdsområde.

Den digitale udvikling gør at tingene stadig er i en konstant udvikling for mig og faget. Man er aldrig bedre end sit sidste billede, - og jeg har langt fra taget mit sidste billede endnu.

Min webside er tilegnet de fotografer der i tidens løb har inspireret og hjulpet mig, og gjort det muligt for mig at fotografere, - samt skattevæsenet der har gjort det nødvendigt.

Med venlig hilsen Webmaster FN Foto

© Copyright Flemming Nielsen FN Foto

Din computers IP-adresse er:  44.201.95.84
Du åbnede denne webside Torsdag den 06 Oktober 2022. kl. 06:11:20


© Copyright Flemming Nielsen FN Foto

Din computers IP-adresse er:  44.201.95.84
Du åbnede denne webside Torsdag den 06 Oktober 2022. kl. 06:11:20

*TILBAGE TIL TOPPEN AF SIDEN*

© COPYRIGHT 2005-2013 WWW.FNFOTO.DK  © FRAME ARTWORK BASE IQ