Link - Script til billedvisning

Jeg eksperimenterer en del med forskellige scripts med mere for at prøve dem. Jeg har derfor samlet dem på et domæne for sig selv, således at jeg ikke belaster mine øvrige websider med disse eksperimenter.

Du kan tilgå websiden med mine igengværende eksperimenter og gode brugbare eksempler på scrips til billedvisning ved at klikke på mit banner herunder.

Med venlig hilsen
Webmaster FN Foto


Xilisoft free Online Video Converter

online video converter

E-mail

Sådan gør du:

Klik på "Add" og upload din video (max 100MB). Vælg det videoformat du vil have din video konverteret til. Skriv din mailadresse i feltet E-mail og klik på "Convert".

Din video bliver konverteret til det ønskede format, og du modtager en mail med et link til en downloadlocation hvorfra du kan downloade den konverterede video.

Hav tålmodighed. Upload kan tage nogen tid, - især ved store filer, og der kan gå ydeligere nogle minutter inden du modtager mailen med linket.

NB Xilisoft er et kendt, anerkendt og ethundrede procent hæderligt software-firma. Der er ingen risiko for adware, spyware whatever forbundet med at benytte deres programmer eller gratis tjenester.

© Copyright Flemming Nielsen FN Foto

Din computers IP-adresse er:  44.201.95.84
Du åbnede denne webside Torsdag den 06 Oktober 2022. kl. 06:02:03


© Copyright Flemming Nielsen FN Foto

Din computers IP-adresse er:  44.201.95.84
Du åbnede denne webside Torsdag den 06 Oktober 2022. kl. 06:02:03

*TILBAGE TIL TOPPEN AF SIDEN*

© COPYRIGHT 2005-2013 WWW.FNFOTO.DK  © FRAME ARTWORK BASE IQ